ΠΕΡΚΟ - Weber

    Η Weber δραστηριοποιείται στον απαιτητικό τομέα της παραγωγής λιπαντικών και καλύπτει ευρύ φάσμα εφαρμογών σε ενέργεια, βιομηχανία, μεταφορές, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, κατασκευές, γεωργία και ναυτιλία. Οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι σε πρώτες ύλες αλλά και στα τελικά προϊόντα, θέτοντας συχνά αυστηρότερα κριτήρια αποδοχής από τα προβλεπόμενα από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, επιτρέπουν στη Weber να προσφέρει στους πελάτες λιπαντικά υψηλής ποιότητας με γερμανική τεχνολογία.

    Η ΠΕΡΚΟ Α.Ε. διαθέτει όλα τα προιόντα της Weber. Δες εδώ ποιο ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα σου.

    Η γκάμα της εκτός από λιπαντικά για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, περιλαμβάνει ακόμα, βαλβολίνες για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και υδραυλικά συστήματα, καθώς και γράσα, υγρά φρένων και αντιψυκτικά. Όλα είναι υψηλής τεχνολογίας και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος με την επιλογή σου.

    Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και η κάλυψη των αναγκών τους. Η μεν εξυπηρέτηση επιτυγχάνεται με την άμεση και γρήγορη παράδοση των παραγγελιών στους πελάτες και η κάλυψη των αναγκών επέρχεται με την συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων ώστε αυτά να καλύπτουν τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις.

    Η Weber διαθέτει σύγχρονο χημείο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να πραγματοποιούνται όλες οι αναλύσεις που απαιτούνται από τη νομοθεσία. Κάθε παρτίδα λιπαντικού περνάει από αυστηρό έλεγχο από το χημείο πριν αποδεσμευτεί. Ταυτόχρονα τηρείται πλήρης αποθήκη δειγμάτων και υπάρχει ιχνηλασιμότητα κάθε παρτίδας προϊόντων από την έναρξη της παραγωγής μέχρι την παράδοση τους στον πελάτη.

    Προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα, η Weber εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το οποίο πιστοποιήθηκε κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008, ενώ συμμετέχει ενεργά στην ορθή διαχείριση αποβλήτων και λιπαντικών.

    Βρες όλη τη γκάμα της Weber με ένα κλικ στο site της ΠΕΡΚΟ Α.Ε.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)